HANKO
EMERGENCY
MEDICINE CAMP

10.-13.6.2024

HANKO EMC

EMC -tapahtumat laajenee vesille!

Hanko EMC on kokeneiden päivystyksen ja ensihoidon ammattilaisten simulaatiokoulutustapahtuma, jossa pelastetaan, evakuoidaan ja hoidetaan monenlaisia potilaita aidoissa olosuhteissa. Hanko EMC:llä teemana on vesi ja ilma. Tapahtuman erottamaton osa on erilaiset aktiviteetit, mm. merimelonta.

Kurssin tavoite on ymmärtää oma rooli osana koko hoitoketjua, oppia arvostamaan jokaista toimijaa ja kehittää yhteistoimintaa.


Moniammatillisten simulaatioiden kaiketi suurin anti on ei-teknisten taitojen kähittyminen. Johtaminen, tiimitoiminta kommunikaatio ja tilannetietoisuus ovat tärkeässä roolissa niin simulaatioissa, kuin simulaatioiden oppimiskeskusteluissa.

EMC -kursseilla opit ammattilaisten johdolla paremmaksi tiimipelaajaksi!

SISÄLTÖ

Tapahtumassa opit mm. mereltä pelastamisen hoitoketjusta, laitesukellus- ja laskuvarjohyppyonnettomuus potilaiden hoidosta. 

Tapahtumaan osallistumalla saat koulutusta resilienssiin ja stressinhallintaan (Sisu Training) terveydenhuollon ammattilaisen silmin.

Opetusmenetelminä käytetään simulaatioita, työpajoja ja luentoja. Osa luennoista on englanniksi, mutta suomella pärjää. Koulutus järjestetään autenttisessa ympäristössä.

10.-13.6.2024 ensimmäistä kertaa järjestettävä Hanko Emergency Medicine Camp -tapahtuma on Suomen Laatupäivystys Oy:n, Suomen Meripelastusseuran, Rajavartiolaitoksen, Finn’Em ry:n, (HUS:n sekä Länsi-Uudenmaan  Pelastuslaitoksen) yhteinen ponnistus.

Hinnasto

Vuoden 2024 Hanko Emergency Medicine Camp hinnat ovat seuraavat:

Lääkärit 1250 € + alv
Hoitajat 650 € + alv

MITEN pääsen MUKAAN?

Haku kurssille aukeaa 1.2.2024 klo 9!

WEBINAARI JA INFOTILAISUUS

Järjestämme 18.5.2024 kello 9-14 EMC Teemawebinaarin resilienssista ja stressiin valmistautumisesta sekä heti perään Hanko EMC infotilaisuuden kello 14-15.

Webinaari on ilmainen, ja on tarkoitettu Hanko EMC osallistujille ennakkomateriaaliksi sekä kaikille kiinnostuneille!

Järjestämässä

Yhteistyökumppanit

EMERGENCY MEDICINE CAMP

Tapahtumat