Hanko Emergency Medicine Camp

EMC-tapahtumat laajenee vesille!

Hanko EMC on kokeneiden päivystyksen ja ensihoidon ammattilaisten simulaatiokoulutustapahtuma, jossa pelastetaan, evakuoidaan ja hoidetaan monenlaisia potilaita aidoissa olosuhteissa. Hanko EMC:llä teemana on vesi ja ilma. Tapahtuman erottamaton osa on erilaiset aktiviteetit, kuten merimelonta.

Kurssin tavoite on ymmärtää oma rooli osana koko hoitoketjua, oppia arvostamaan jokaista toimijaa ja kehittää yhteistoimintaa.

 

Moniammatillisten simulaatioiden suurin hyöty on ei-teknisten taitojen kehittyminen. Johtaminen, tiimityö, kommunikaatio ja tilannetietoisuus ovat keskeisessä roolissa niin simulaatioissa, kuin simulaatioiden oppimiskeskusteluissa.

EMC-kursseilla opit ammattilaisten johdolla paremmaksi tiimipelaajaksi!

SISÄLTÖ

Tapahtumassa opit muun muassa mereltä pelastamisen hoitoketjusta sekä laitesukellus- ja laskuvarjohyppyonnettomuuspotilaiden hoidosta. 

Tapahtumaan osallistumalla saat koulutusta myös resilienssiin ja stressinhallintaan (Sisu Training) terveydenhuollon ammattilaisen silmin.

Opetusmenetelminä käytetään simulaatioita, työpajoja ja luentoja. Osa luennoista on englanniksi, mutta suomella pärjää. Koulutus järjestetään autenttisessa ympäristössä merellisessä Hangossa.

10.-13.6.2024 ensimmäistä kertaa järjestettävä Hanko Emergency Medicine Camp -tapahtuma on Suomen Laatupäivystys Oy:n, Suomen Meripelastusseuran, Rajavartiolaitoksen, Finn’Em ry:n, HUS:n sekä Länsi-Uudenmaan  Pelastuslaitoksen yhteinen ponnistus.

Hinnasto

Vuoden 2024 Hanko Emergency Medicine Camp hinnat ovat seuraavat:

Lääkärit 1250 € + alv
Hoitajat 650 € + alv

MITEN pääsen MUKAAN?

Haku vuoden 2024 kurssille on päättynyt. Seuraa tiedotustamme, niin saat tiedon tulevista kursseista.

Ilmoittautuminen on sitova. Alle 2kk ennen tapahtumaa tehdystä peruutuksesta perimme 50% kurssimaksun, mikäli paikkaa ei saada täytettyä.

WEBINAARI JA INFOTILAISUUS

Järjestämme 18.5.2024 kello 9-14 EMC Teemawebinaarin resilienssista ja stressiin valmistautumisesta sekä heti perään Hanko EMC infotilaisuuden kello 14-15.

Webinaari on ilmainen ja tarkoitettu Hanko EMC:n osallistujille ennakkomateriaaliksi sekä kaikille kiinnostuneille!

Järjestämässä

Yhteistyökumppanit

EMERGENCY MEDICINE CAMP

Tapahtumat