PYHÄ EMC

Pyhä Emergency Medicine Camp on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu simulaatiokoulutustapahtuma. Pyhä EMC sopii erityisesti päivystyksissä ja kentällä työskenteleville kokeneille lääkäreille, sairaanhoitajille, ensihoitajille ja kenttäjohtajille.

Kurssin tavoite on ymmärtää oma rooli osana koko hoitoketjua ja oppia arvostamaan jokaista toimijaa sekä kehitämme yhteistoimintaa.

Vuoden 2024 ohjelma tulee pian, mutta se mukailee vuoden 2023 Pyhä EMC -ohjelmaa, jonka voit ladata tästä!

SISÄLTÖ

Tapahtumassa harjoitellaan puuhun laskeneen vapaalaskijan, ampumavamman saaneen maastopyöräilijän, rinnehissien SURO:n ja puomiin ajaneen moottorikelkkailijan pelastamista, hoitoa ja evakuaatiota vaativissa olosuhteissa.

Opetusmenetelminä käytetään simulaatioita, työpajoja ja luentoja. Osa luennoista on englanniksi, mutta suomella pärjää. Koulutus järjestetään autenttisessa ympäristössä Pyhätunturin maisemissa. Tapahtuman erottamaton osa on luonnossa liikkuminen vapaalaskien, hiihtäen ja maastopyöräillen.

18.-21.3.2024 kolmatta kertaa järjestettävä Pyhä Emergency Medicine Camp -tapahtuma on Suomen Laatupäivystys Oy:n, Lapin Sairaanhoitopiirin LSHP:n, Lapin pelastuslaitoksen, Rajavartiolaitoksen, Finn’Em ry:n, Pyhä Ski Resortin ja Bliss Adventuresin yhteinen ponnistus.

Hinnasto

Vuoden 2024 Pyhä Emergency Medicine Camp hinnat ovat seuraavat:

Lääkärit 1200 € + alv
Hoitajat 600 € + alv

MITEN ILMOITTAUTUA MUKAAN?

Ilmoittautuminen talven kovimpaan simulaatiokoulutukseen on nyt auki!

Järjestämässä

Yhteistyökumppanit

EMERGENCY MEDICINE CAMP

Tapahtumat