Pyhä Kairosmaja 7.-10.2.2023

Pyhä Emergency Medicine Camp taas ensivuonna Pyhällä 7.-10.2.2023! Ohjelma julkaistaan syksyllä

PYHÄ EMERGENCY MEDICINE CAMP

Pyhä Emergency Medicine Camp on terveydenhuollon ammattilaisille suunnattu simulaatiokoulutustapahtuma. Pyhä EMC -tapahtumaan orientoiva Emergency Medicinewebinaariin ovat tervetulleita kaikki terveydenhuollon ammattihenkilöt. Sekä webinaari että Pyhä EMC sopivat erityisesti kentällä työskenteleville henkilöille.

Pyhä EMC on kehutun Olhava Emergency Medicine Campin pohjoinen serkku. Olhavan tunnelmiin pääset täältä!

Tapahtumassa harjoitellaan lumivyöryyn joutuneen vapaalaskijan, pään vamman saaneen maastopyöräilijän ja sydäninfarktin saaneen hiihtäjän tutkimista, hoitamista ja kuljettamista pelastuksen, ensihoidon ja päivystyksen näkökulmasta. Opetusmenetelminä käytetään simulaatioita, työpajoja ja luentoja. Koulutus järjestetään autenttisessa ympäristössä Pyhätunturin maisemissa. Tapahtuman erottamaton osa on luonnossa liikkuminen vapaalaskien, hiihtäen ja maastopyöräillen.

29.3.-1.4.2022 ensimmäistä kertaa järjestettävä Pyhä Emergency Medicine Camp -tapahtuma on Suomen Laatupäivystys Oy:n, Lapin Sairaanhoitopiirin LSHP:n, Lapin pelastuslaitoksen, Rajavartiolaitoksen, Finn’Em ry:n ja Bliss Adventuresin yhteinen ponnistus.

Katso tapahtuman ohjelma ja hinnasto >>

Järjestämässä

Yhteistyökumppanit

Olhava opettaa

Olhava Emergency Medicine Camp järjestetään 15.-16.9. Repoveden kansallispuistossa. 

 

Tsekkaa tapahtuman esittely

Ilmoittautuminen: